Pages

2010. december 31., péntek

Év/ és blog-szünet vége

Lassan kb 3 és fél hónapja írtam az utolsó bejegyzést erre a blogra, egyszerűen nem volt erőm írni. A költözés, az új helyzet, a sok új körülmény annyira kivette az erőmet, hogy alig-alig és nagyon lassan állok belőle újra talpra, de talán lassan mégis. Nem voltam azért téma híján, magamban mindig posztokat fogalmazgattam, de aztán nem kerültek ide sohasem. De most a másik blogomra írt egy kedves kommentelő és számon kérte rajtam, hogy mi van ezzel a blogommal. Bevallom, nagyon jól esett és lökést adott a folytatáshoz. Úgyhogy az új évvel új fejezet kezdődik ennek a blognak a történetében is, igyekszem beszámolni vidéki életünk mindennapjairól és elétek tárni mérlegeléseinket és vívódásainkat, örömeinkkel és szép pillanatainkkal együtt.

Szeretném, ha a 2011-es év számomra és kis családunk számára is arról szólna, hogy valóban egyre inkább felfedezzük, hogy emberi fejlődésünk szempontjából mi mindent tartogat nekünk ez a hely, ez a helyzet, amiről pár hónapja erős bizonyossággal tudtuk és éreztük, hogy ránk vár, nekünk való. Szeretnék írni a természet közelségének hatásáról, a kapcsolatok alakulásáról, a vidéki élet előnyeiről és hátrányairól is.
Egy már most is biztos: a 2010-es évet nagy hálával fejezem be, hálával azért, hogy ezt a nagy lépést megtehettük, amelyre olyan régen vágytunk.
Boldog, sok friss levegőben, jó baráti és családi együttlétekben és őszinte beszélgetésekben gazdag, előrevivő új esztendőt kívánok mindenkinek!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése